Design

DNA-studio Studio voor Design en Fotografie

Design zit in alles , of het gaat om het vormgeven van een (trouw)Boek, LOGO, verjaardagskaart of interieurontwerp alles is ontworpen.

Het ontwerp van een logo is een proces. Samen met de opdrachtgever wordt eerst besproken wat de uitstraling van het bedrijf en dus ook het logo moet zijn. DNA-studio gaat aan de slag en legt dan een aantal varianten voor aan de opdrachtgever. Is er een duidelijk keus dan gaat het volgden traject van start. Het fine-tunen van de vorm, lettertype en structuur. Zijn de hoofdlijnen goed, dan komt de huisstijl aan de orde, de kleuren en het gebruik van het logo. Krant , Flyer , Website allemaal verschillende manieren om je logo te presenteren dus allemaal specifiek in de benadering. Kijk ook hier voor andere logo's.

Geboortekaart | Teun

Geboortekaarten hebben vaak een bijzondere en emotionele waarde. En persoonlijke boodschap of die leuke knuffel.... DNA-studio verwerkt het allemaal. Ook in combinatie met een echte 'photoshoot' maakt DNA-studio de leukste kaarten. Natuurlijk met eigen sfeer en veel overleg.

Maar ook trouwkaarten hebben dezelfde aandacht nodig. Het is een uniek moment in het leven, en verdiend daarom speciaal aandacht. Hierin speelt ook de papierkeuze natuurlijk een belanrgijek rol. Glimmende-, mat- of parelmoerpapier zullen we allemaal bekijken. En met een proefdruk kunnen we echt beslissen of de kleuren en papierkeuze juist is.

Trouwkaart | Paula& Jorge

In de komende periode zullen hier meer ontwerpen geplaatst worden. Bent u al nieuwsgierig geworden, klik dan hier voor meer ontwerpen van DNA-studio.

www.dna-studio.nl | contact: info@dna-studio.nl | KVK 51610329

 

Copyright © All Rights Reserved. Nu ook te volgen op Facebook